Curly Red & Straight Blonde is ontstaan op 26 oktober 2013. We zijn deze blog gestart omdat we graag willen delen wat we leuk vinden en we hopen jullie zo te kunnen inspireren. We horen ook graag iets van onze lezers dus aarzel niet om een reactie achter te laten! Feedback is altijd welkom!

Straight Blonde over Curly Red: "Zoals de naam het zelf zegt, kan je Anneleen herkennen aan haar mooie rode krullen (red) en aan haar vrouwelijke stijl (curly). Deze jonge dame, en bovendien my best friend, is niet enkel en alleen heel vrouwelijk, maar staat ook recht in haar schoenen. Dit ga je zeker en vast terugvinden in haar posts.

Met haar sterke karakter en een hele hoop wilskracht heeft ze al heel wat kunnen bereiken. Zo heeft ze haar eigen dansteam, NO MERCY, en heeft ze al een diploma docent LO & biologie op zak! Gebeten om te weten, net als ik, gaat Anneleen voor haar 2de diploma "Agogische wetenschappen" (de studie waarin ze haar creatieve uitspattingen de vrije loop kan laten).

P.S.: Zijn het solden? Hou je dan maar vast voor een heleboel must buy's en must visits! Anneleen is een held(in) in het zoeken van verdoken pareltjes."

Curly Red over Straight Blonde: "Straight Blonde is iemand met een zeer specifieke stijl, die heel strak en afgelijnd is, aangevuld met waardevolle details. Elk detail aan kledij heeft zij opgemerkt. Daarom zie je haar ook steeds met strakke outfits en kleine, mooie accenten die in het oog springen.

Elke is een persoon die steevast haar dromen probeert te verwezelijken, vastberaden en vol doorzettingsvermogen! Marketing en communicatie is echt haar ding. Elke heeft de capaciteit om iedereen te overtuigen! Ze is tevens ook een geweldige social media expert (actief bij RCA Group) en is dan ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het wereldwijde web!

Weetje! ;-) Elke is niet vuil van wat vintage in haar kleerkast of interieur!"

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde