4711 Acqua Colonia

Acqua Colonia heeft 2 nieuwe limited edition geuren gereleased die perfect passen bij de aankomende koudere wintermaanden. Ik hou enorm van de zomer, maar kijk ook steeds uit naar de herfst en winter. Voor mij staan deze seizoenen gelijk aan gezellige tijden met familie en vrienden. Het moment waarop je je mooie, warme winterjassen en truien kan bovenhalen.

Die gezellige, koudere seizoenen brengen ook wat verandering met zich mee wat betreft parfums, geuren en beautyproducten. In de herfst en winter gebruik ik meer warmere geuren en voedende crèmes.

Acqua Colonia Green Tea & Bergamot en Coffee Bean & Vetyver van 4711 vatten die magische, gezellige wintermomenten waarop je gedachten wegdrijven zoals de damp van een warme drank en een gevoel van welbehagen je overspoelt.

Green Tea & Bergamot

Deze geur heeft een rustgevende en kalmerende werking. De energie van groene thee doet denken aan oosterse theeceremonieën terwijl de fruitige frisheid van opbeurende bergamot voor een diep innerlijk evenwicht zorgt.

Coffee Bean & Vetyver

Deze geur geeft je meteen energie! Geroosterde koffiebonen en een scherpe, frisse vetiver creëren een krachtige interactie en geven de geur zijn sensuele en aantrekkelijke complexiteit.

Beide limited editions zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2017, exclusief bij Planet Parfum en Galeria Inno (€21,80).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde