Aveda

Ken jij de producten van Aveda al? Het groene logo doet vast en zeker een belletje ringelen. Mij doet het meteen denken aan de natuur.

De producten van Aveda zijn dan ook gemaakt van bloemen- en plantenextracten. Ze streven continu naar het verhogen van het gebruik van natuurlijke ingrediënten. En dat kunnen we alleen maar toejuichen, toch? Ik vind het fijn om te weten dat ik een product koop wat zowel goed is voor mezelf als voor de planeet. Bovendien worden de producten niet getest op dieren.

Curly Red en ik zijn voor het eerst in aanraking gekomen met Aveda bij Mo’na. Herinner jij je nog de heerlijke geuren, die gebruikt werden bij de pedicure, waarover ik vertelde in deze blog post?

Mo’na kiest bewust voor Aveda. Zij zijn overtuigd van de kracht van deze natuurlijke producten en staan achter de waarden van dit merk. Stijn gebruikt deze producten zowel als kapper, als in zijn Spa. Ben je tevreden over de producten die gebruikt werden? Dan kan je ze bij Mo’na aankopen.

Anneleen nam de rosemary mint body wash & foot relief mee naar huis. Niet alleen zij, maar ook haar vriend is fan van de subtiele wellness geur die deze body wash in de kamer verspreidt! De foot relief maakt haar voetjes zacht en soepel. Tip: laat het product ’s avonds door je vriend aanbrengen om even te ontspannen en ’s nachts goed te kunnen laten inwerken ;-)

Ikzelf koos voor de beautifying douche olie en het masker van de botanical kinetics collectie. Ik vind het heerlijk dat de douche olie toch nog een beetje schuimt. In principe is het helemaal niet nodig dat een douche product schuimt, maar het geeft me op een of andere manier toch een “proper” gevoel. De olie zorgt ervoor dat mijn huidje zacht en soepel blijft. Ook het masker voelt aangenaam en helpt mee om het vochtpijl van mijn gezicht weer in balans te krijgen.

Curly Red en ik weten allebei dat onze kast verder aangevuld zal worden met Aveda productjes en houden jou op de hoogte van onze ervaringen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde