Babor cleansing brush

Er is een heel interessante nieuwigheid in beautywereld! De Babor silicone cleansing brush! Ik gebruik af en toe al een cleansing brush, namelijk de Philips Visapure, maar deze brush is toch wel heel anders!

De borstel van dit compacte toestelletje is volledig gemaakt in silicone en dus niet met haren. Hierdoor moet je de kop niet na heel wat gebruiken vervangen. Zijn jullie ook al benieuwd?In het doosje vind je de nieuwe Babor Silicone Cleansing Brush én twee batterijen, want het apparaatje werkt namelijk op batterijen. Het toestelletje zelf is heel licht en dus super handig om bv. mee op vakantie te nemen. De kop maakt 12.000 microvibraties per minuut die je huid er frisser laten uitzien. In het doosje zit ook een handig staandertje zodat je de borstel makkelijk kan neerzetten in je badkamer.De flexibele siliconenkop beweegt heel mooi mee met de vorm van je gezicht. De kleine nopjes op de borstel zorgen ervoor dat je huid diep gereinigd wordt. Door de eivormige borstel kan je ook makkelijker reinigen op moeilijkere bereikbare plekjes, zoals de gleuven bij je neusvleugels. Een reinigingsbeurt met deze Babor tool geeft een beetje een instant massage-gevoel door de aangename trillingen die het machientje afgeeft.


Na het reinigen van je gezicht voelt je huid heerlijk zacht aan. Je gebruikt een goed reinigend product naar keuze. Babor heeft zelf ook heerlijke cleansing producten. Die kan je HIER terugvinden. De Silicone Cleansing Brush kost €39,50. In tegenstelling tot heel wat duurdere varianten van gezichtsborstels valt deze super goed mee! Heb je er dus nog geen in huis? Dan is deze zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde