Beauty op maat!

Gisteren ging ik de nieuwigheden binnen de Carpe Clinic in Antwerpen ontdekken. Carpe Clinic staat al 25 jaar voor vooruitstrevende, nieuwe behandelingen die alles te maken hebben met schoonheid, zowel vanbinnen als vanbuiten. Kennis is bij Carpe het sleutelwoord, want al hun kennis komt voor uit ervaring en wetenschap. Bij Carpe kan je dus met een gerust hart een behandeling laten uitvoeren door experts in het vak!

imgp8881-ikari

imgp8885-ikari

Ik ontdekte gisteren weer heel wat nieuwe behandelingen, waaronder de optimal slim. Een behandeling die ervoor zorgt dat je plaatselijke vetophopingen kan verwijderen. Doormiddel van warmte, koude, trillingen en vetoplossende injecties kan je plaatselijk vetophopingen die je bv. moeilijk weg krijgt door te sporten of gezond te eten toch aanpakken.

Verder kreeg ik meer informatie over de G-Led. Deze behandeling pakt de intieme zone van de vrouw aan en kan ervoor zorgen dat kleine ongemakken snel verdwijnen. Zulke behandelingen zijn vaak taboe in onze maatschappij, en dat vind ik een erg spijtige zaak, daarom geef ik dit toch ook even mee. Wat doet deze (pijnloze) therapie nu juist? Ze bevordert de bloeddoorstroming, zorgt voor genezing van slijmvliezen, helpt irritaties en ontstekingen genezen. Ook na een zwangerschap kan de G-Led de pijn helpen verlichten en sneller de ongemakken beperken. Ook wanneer je regelmatig last hebt van een blaasontsteking kan de G-Led helpen de frequentie te verminderen. Voor mijzelf is deze behandeling voorlopig niet van toepassing, maar wanneer ik de ongemakken bij vriendinnen hoor van blaasontstekingen en pijn na een bevalling zou ik deze behandeling zeker en vast overwegen in de toekomst.

imgp8911-ikari

& last but not least, de IKARI huidproducten-lijn die bij Carpe verkrijgbaar is breidt uit! Ikari Mineral is een minerale make-up verzorging op basis van hoogwaardige ingrediënten. Deze make-up lijn heeft dus hetzelfde principe als de IKARI verzorgingsproducten: na een huidanalyse krijg je advies op maat en vertellen de IKARI Skin Experts welke producten geschikt zijn voor jouw huidtype.

imgp8896-ikari

imgp8918-ikari
imgp8901-ikari

imgp8903-ikari

imgp8938-ikari
imgp8933-ikari

Ga gerust eens langs bij IKARI wanneer je meer wil te weten komen over jouw huidtype. Zij kunnen een huidanalyse uitvoeren en je advies op maat geven. Door de juiste producten te gebruiken in je dagelijkse beauty routine kan je echt tot huidverbetering komen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde