Color Fresh CREATE

Wie mij kent weet dat ik ieder risico bereken en ik niet hou van verandering. Better safe than sorry is me dan ook op het lijf geschreven. En toch zei ik JA toen ik gevraagd werd om Color Fresh CREATE van Wella te testen. Het product wat je haar omtovert in een leuk kleurtje.

Kleur zeg je? Ja hoor, het is hier nog steeds diezelfde Elke (Straight Blonde is even verdwenen ;-)) waarvoor haar haar heilig is en grote fan is van zwart, grijs en alles wat neutraal is. En toch koos ik voor Color Fresh CREATE omdat:

✓ Het semi-permanent is. De kleuren gaan tot 20 wasbeurten mee.

✓ Ik alle vertrouwen heb in Wella. Met de System Professional producten wisten ze mij meteen te overtuigen van hun kwaliteit! Ze vallen namelijk beiden onder dezelfde groep.

✓ En omdat, hoewel het niet altijd makkelijk is, uit je comfort zone stappen jezelf “rijker” zal maken.

Bovendien wist ik dat ik in zéér goede handen ging zijn bij Geoganic in Hasselt. Zij staan gekend om hun prachtige kleuringen. En dat bekom je niet zomaar.

Aan iedere kleuring gaat heel wat denkwerk vooraf. Welke techniek moet gebruikt worden om het haar te ontkleuren? Hoe wordt de kleur aangebracht, welke producten moeten gebruikt worden om het haar goed te kunnen beschermen, welke kleuren moeten gecombineerd worden, …

Daarnaast werkt deze Wella Professional zo nauwkeurig, ieder detail is hier van belang, dat ik absoluut onder de indruk was! Ik dacht dat ik na 2 uurtjes het salon zou buitenstappen, maar er werd 4! uur lang non-stop aan mijn haar gewerkt.

Ik zou zeggen en nu “le moment suprême” maar naast die roze/violet lokken kon je vast niet naast kijken ;-)

Zoals je kan zien is het een mix uit het kleurenpallet van Color Fresh CREATE. Dit maakt het interessanter en bovendien nog persoonlijker. Door de verschillende kleuren die gebruikt worden en de exacte verhoudingen zal jouw haar altijd uniek zijn.

 

Ik ben ongelofelijk benieuwd naar jouw mening! Laat dus zeker een comment achter en join the #wellahair family als jij fan bent van het resultaat.

 

Mijn Color Fresh CREATE samenstelling?

Smokey grey: PURE VIOLET, FUTURE YELLOW & TOMORROW CLEAR

& Pastel pink hair: HYPER CORAL, PURE VIOLET & TOMORROW CLEAR

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde