Dyson Supersonic Haardroger

Dyson! Bij het horen van deze naam denken jullie waarschijnlijk allemaal aan mooie, degelijke en innoverende stofzuigers!

Maar Dyson heeft nog veel meer innoverende producten die je écht in huis wil halen! Naast lucht-reinigers, ventilatoren en verlichting heeft Dyson nu ook een prachtige, maar vooral handige haardroger ontwikkelt.

Bij het zien van de DYSON SUPERSONIC merk je meteen dat dit geen gewone haardroger is. Wat dadelijk opvalt is het gat aan de bovenkant van deze haardroger. Hier komt de lucht uit geblazen wanneer je je haar aan het föhnen bent. Maar wat is het voordeel van dit bijzondere kenmerk? Wel, de motor van deze haardroger zit in de steel waardoor het gewicht van de haardroger veel beter verdeeld is. Deze haardroger is bovendien een écht lichtgewicht! Het voordeel van de motor in de steel is ook dat je geen last meer zal hebben van een hete achterkant, waar je haar in kan blijven vastzitten of verbranden.


De kant waar de lucht uitkomt is voorzien van een magnetisch systeem, waardoor je de bijgeleverde kopstukken (yes! ook voor krullen) er gewoon op kunt klikken!

Ik kon dit knap staaltje design gaan uittesten in Antwerpen bij Toni Kalin en aangezien hij de master of hair is vroeg ik naar zijn ervaring met deze haardroger. Hij vertelde mij dat dit de beste haardroger was die hij in zijn hele carrière al heeft gebruikt. Ik vroeg natuurlijk ook waarom hij dit vond en ook hier had hij heel wat argumenten voor. De haardroger werkt veel sneller dan andere haardrogers en dat merkt hij duidelijk in zijn salons en tijdens catwalk shows! Daarnaast checkt deze innoverende haardroger continu of de lucht niet te warm is waardoor je beschadigd haar kan voorkomen.Wil je dus een duurzaam, bruikbaar, mooi en innoverend kerstcadeautje aan je mama, vrouw of vriendin geven? Dan is de DYSON SUPERSONIC naar mijn mening een schot in de roos! Deze haardroger is beschikbaar in 3 verschillende kleuren en kost €399. Meer info, klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde