How to… Avond make-up

Ik kan ontzettend genieten van uren mijn eigen badkamer omtoveren tot een heuse wellness. Maskertjes uitproberen, mezelf een goede scubbeurt geven & natuurlijk jezelf mooi maken met make-up!

Wanneer we het hebben over dat laatste: make-up, blijf ik meestal nogal vrij ‘basic‘. Dit is niet omdat ik niet graag tijd hiervoor vrijmaak, maar omdat ik zelf niet genoeg knowhow heb over het aanbrengen van verschillende producten. Ik wil hier héél graag veel over bijleren en dat kan ik vanaf nu doen door regelmatig een beauty workshop te volgen bij Nadia Janssens.

Nadia is een jonge, getalenteerde beauty en make-up expert die graag haar kennis deelt met andere vrouwen. Ze is nog maar net begonnen met het organiseren van leuke beauty workshops waarin je ontzettend veel kan bijleren. De workshops gaan van ‘Hoe breng je een basis make-up aan?‘ tot ‘Hoe leer ik contouren?‘. Ze zorgt er dus voor dat zowel de beginnende make-up lover als de ervaren, gemaquilleerde vrouw iets kan bijleren!

Ik ging een workshop ‘avond make-up‘ volgen en leerde er in welke stappen ik best mijn make-up kan aanbrengen en ook hoe ik dat best doe. Van Primer aanbrengen, tot contouren en oogschaduw aanbrengen. Nadia deed alle stappen eerst voor en daarna kon je zelf proberen. Voor we aan deze leuke, maar vooral leerrijke workshop begonnen, konden we ook nog het OMG! Double Dare reinigende en verzorgende masker (met échte gouden oogpads) uitproberen. Geniet mee van deze leuke namiddag:
Het eindresultaat van mijn, toch wel gewaagde avond make-up zien jullie hier:

Willen jullie zelf ook eens zo’n workshop volgen, alleen of met een hoop vriendinnen? Nadia organiseert regelmatig beauty workshop bij Hair & Beauty Center Averbode maar kan ook op aanvraag en verplaatsing werken. Neem dus gerust een kijkje op haar website of Facebookpagina en blijf op de hoogte van al dat beauty nieuws!

Eerstvolgende workshop: Dag make-up workshop inclusief gezond luxe ontbijt! (Zondag 30 juli, 9:00-12:00)
Waar? Bij Hair & Beauty Center Averbode!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde