Ikari superboost

Het einde van dit schooljaar zit er weer op! De vakantie brengt voor mij, naast veel op onze bouw zitten ook de nodige ontspanning. Ik moet toegeven dat ik als leerkracht wel een oppepper kan gebruiken na de laatste maanden van het schooljaar. IKARI komt net op dit moment met de lancering van een nieuwe en ideale beauty behandeling voor de gespannen en vermoeide huid: namelijk de SUPERBOOST!

De naam van deze behandeling verklapt al veel. Deze behandeling zorgt voor een boost van je huid en kan een oplossing zijn voor:

– huidveroudering
– fijne rimpels
– oog-lifting
– onregelmatige huid
– grove poriën
– (over)gevoeligheid
– acné
– huidspanning

Ik leg jullie graag uit hoe deze behandeling in zijn werk gaat en wat mijn ervaring is.

  1. De IKARI-consulente kijkt mijn huid goed na. Ze vertelt me dat ze de fijne rimpeltjes onder mijn ogen en op mijn voorhoofd kan vervagen en dat ze mijn wenkbrauwen wat kan liften. Ze merkt ook op dat mijn lippen zeer droog zijn en dat ze deze kan hydrateren en iets voller maken. Klinkt goed hé?!
  2. Mijn huid wordt gereinigd en ik word verbonden aan een toestel dat later in de behandeling van belang zal zijn.
  3. Actieve stoffen worden in mijn huid gebracht via een naaldloze injectie met een jet-stream terwijl het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitamibe b. Dit voelt alsof er een klein pompje op je huid wordt gezet en hierna wordt je huid ingesmeerd met een gel. Best een leuk gevoel!
  4. Als laatste stap is er een electrostimulatie op je spieren (biofeedback voor een re-eductaie van de spier), de spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen optrekken, wenkbrauwen liften,… Deze stap voelde eerst een beetje gek omdat je je eigen gelaatsspieren even niet kan controleren. Maar de IKARI-consulente stelde me meteen gerust. Deze stap doet totaal geen pijn! Het voelt alsof je kleine electroshockjes op bepaalde plaatsen krijgt.

Het resultaat bij mij was meteen zichtbaar. Mijn huid voelde strakker, de kleine rimpeltjes onder mijn ogen en op mijn voorhoofd vervaagden en mijn wenkbrauwen waren meer opgespannen. Het resultaat zou de komende dagen/weken nog moeten verbeteren. Ik ben dus super benieuwd!

Deze behandeling is éénmalig te boeken of als kuur voor een langdurig effect.

Alle info via www.carpe.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde