MARC INBANE gift set

Het is helaas weinigen gegeven om in de zomer een mooi bruin kleurtje op te doen en dit te behouden tot de feestdagen

Wil dit zeggen dat we als sneeuwvolkje aan tafel moeten kruipen? Nee hoor, we kunnen de natuur best een handje helpen ;-)

En dat doen we met MARC INBANE!

Enkele van onze volgers testen deze Natural Tanning Spray al uit en waren laaiend enthousiast! Deze spray is volgens hen niet te vergelijken met ander product. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Voor ik dit product ontdekte had ik een “fobie” van “bruinen zonder zon”. Liever wit dan geel of met vieze bruine vlekken gezien worden dacht ik. Maar Curly Red overhaalde me en MARC INBANE was een schot in de roos! Het gaf me in 1,2,3 een mooie, natuurlijke, warme gloed. Niet uren met een plakkerige pasta op je huid moeten rondlopen dus. Gewoon even gelijkmatig de spray op je lichaam aanbrengen, makkelijk wegdeppen of net extra product aanbrengen met de Powder Brush waar nodig en klaar!

Voor de feesten komt MARC INBANE met deze luxueuze gift set in kerst thema.

Zou jij deze set graag terugvinden onder de kerstboom? Laat dan subtiel deze pagina openstaan ;-) Of neem snel deze aan onze Instagram wedstrijd! Volg @marcinbane, @disneysbrave & @straightblonde en vergeet niet om 3 vrienden te taggen, die deze spray moeten ontdekken, onder de MARC INBANE foto.

Fingers crossed, wie weet ga jij met een sun-kissed skin de feesten in ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde