Mo’na Spa

Mo’na … da’s genieten! Curly Red en ik trokken een tijdje geleden naar Mechelen om te ontstressen. En dat staat bij ons gelijk aan heerlijk ontspannen in een spa of genieten van een schoonheidsbehandeling.

Bij Mo’na in Mechelen vind je beide! Ze gaan zelfs nog een stapje verder. Mo’na is van oorsprong een kapperszaak en bieden dus een totaal pakket van persoonlijke verzorging aan. Je haar laten verzorgen en genieten van een pedicure? Dat kan! Interessant om tijd te winnen als je’t mij vraagt.

Niet alleen de behandelingen zorgen naar onze mening voor rust, ook de ruimtes doen dat. Het Spa gedeelte werd recent gerenoveerd en is een oase van rust. De authentieke elementen (zoals de 14de eeuwse gewelven), warme kleuren en juiste sfeerverlichting maken de beleving af.

Wij konden er volop van genieten tijdens een pedicure. Anneleen werd tijdens deze behandeling grondig onder handen genomen. Als leerkracht LO en dansdocent is een pedicure een must. Voor mij was dit eerder er een verzorging, een ontspanning door de heerlijke Aveda geur (die je zelf kon kiezen) en aangenaam om een kleurtje op mijn teennagels te krijgen (wat nu al 4 weken blijft zitten!).

Maar wat deze pedicure nu zo aangenaam maakte? Dat waren voornamelijk de specialisten. Ze wisten niet alleen perfect wat ze moesten doen, ze voelen de klant ook goed aan. Anneleen is een echte babbelkous en voor haar is een aangenaam gesprek deel van de ontspanning. Ikzelf kan echt genieten van stilte. Ook hier houden ze rekening mee.

Zaakvoerder Stijn (zie foto hieronder) creëerde met Mo’na naar onze mening een plek waar je dankzij de specialisten, de juiste aroma’s en rustige sfeer helemaal tot rust kan komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde