Nieuwe beauty behandelingen bij Thermae Grimbergen

Ik denk dat we het erover eens zijn als we zeggen dat even ontstressen regelmatig nodig is in onze maatschappij! Werkdruk, te veel om je heen, deadlines en zo kan ik nog even doorgaan… maken dat je soms vergeet om te genieten in het leven.

Iedere persoon doet dat ontstressen natuurlijk op z’n eigen manier, maar Straight Blonde en ik genieten graag van een dagje wellness met bijhorende beauty behandelingen. Hiervoor gaan we graag naar één van de welnesscentra van Thermae!

Een tijdje geleden gingen we bij Thermae Grimbergen enkele nieuwe behandelingen testen en we delen natuurlijk graag onze mening hierover met jullie.

Laat ons beginnen met de gelaatsverzorging met arnica-extract!
Deze ontspannende gelaatsverzorging van ongeveer 50 min bestond uit een reiniging met melk en lotion, gommage (scrub), ontspannende drukpuntmassage van het gelaat en het hoofd met arnica en om te eindigen een masker en dagcrème met arnica.

Ik hoor jullie nu al denken: ‘wat is arnica?

Wel, arnica is een plant die meer dan 150 actieve ingrediënten bevat. Het verhoogt de weerstand van de huid, verstevigt, vermindert en voorkomt couperose (roodheid van de huid), hydrateert en geeft een stralende teint.

Deze gezichtsbehandeling kost 59 euro en is écht zijn geld waard! We vonden het zo ontspannend dat we het moeilijk hadden om onszelf wakker te houden… Dat is een goed teken hé?! Onze huid was zeer zacht en gehydrateerd na deze behandeling en we hadden geen last van een rode huid (dus ook geschikt voor gevoelige huidjes!). De arnica rook bovendien heel lekker! Aanrader dus!

De tweede behandeling die we hebben getest is de Herbal Cocooning massage.
Deze behandeling ging van start met een rugpakking met opwarmende (maar toch zeer frisse) gel terwijl onze voeten, kuiten, hoofd en gezicht gemasseerd werden. Nadien volgde nog een heerlijke, ontspannende rugmassage. De behandeling duurde ongeveer 50 min.

De herbal cocooning behandeling kost 65 euro en was zeer ontspannend. We vonden beide dat de gel op onze rug een zeer speciaal, koud en tintelend maar aangenaam gevoel gaf . De massage was bovendien heerlijk!

Deze behandelingen zijn absoluut een reden om binnenkort nog eens af te zakken naar Grimbergen! ;)

Enkel heerlijk in de winter? Nee hoor! Thermae Grimbergen is gelegen in een prachtig groen domein, heerlijk om te genieten van het zonnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde