Oral-B GENIUS

Heb jij ook wel eens last van gevoelige tanden of tandvlees? Dat is niet zo uitzonderlijk! 50% van de Belgen heeft wel eens last van tandvleesproblemen.

Natuurlijk kan je dit probleem behandelen! Oral-B haar nieuwste elektrische tandenborstel, de Orchid Purple Genius, is voorzien van de revolutionaire ‘GUM GUARD’ technologie. Deze technologie beoordeelt jouw poetsgedrag en geeft je handige tips over de zones waar je (meer) moet poetsen. Je kan bovendien ook timen hoelang je moet poetsen. Daarnaast helpt deze handige en mooie tandenborstel je om tandplak te verwijderen en geeft hij aan wanneer je te veel druk uitoefent op je tanden.

De Oral-B Genius heeft nog heel wat leuke “features”. Zo zit er een heel mooie en handige reis-etui inbegrepen en kan je de 360º SmartRing met LED-verlichting instellen met een persoonlijk kleurtje naar jouw smaak! Wanneer je de Orchid Purple Genius koopt zit er ook een handig ophangsysteem voor je smartphone bij zodat je super snel de Oral-B app kan aanzetten tijdens het poetsen.

Ik heb de Oral-B Genius nu ongeveer een week in gebruik en merk dat ik veel bewuster mijn tanden poets door de leuke app die mij real-time feedback geeft tijdens het poetsen. Na het poetsen heb ik ook minder last van gevoelige tanden.

Het ideale en praktische kerstgeschenk om het nieuwe jaar in te zetten met een stralende glimlach?! ;)
De Oral-B Genius is verkrijgbaar via de website van Oral-B, maar ook via verschillende webshops of offline winkels.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde