Phytoactive Scrub van NANNIC

Het is niet makkelijk om goede beautyproducten te vinden wanneer je een huid hebt die heel gevoelig is en vaak meteen rood wordt wanneer je een product aanbrengt. Toch geef ik deze lange zoektocht in beautywereld niet op en deel ik graag de producten met jullie waarbij ik een heel goed gevoel heb! Vandaag de ‘Phytoactive Scrub van NANNIC‘.

Ik hoef jullie niet meer duidelijk te maken hoe belangrijk het is om dagelijks je huid te reinigen en verzorgen? Ik probeer zowel ’s ochtends als ’s avonds dit beautyritueel niet te vergeten. Wanneer ik dit een tijdje goed kan volhouden merk ik duidelijk een verschil aan mijn huid; minder oneffenheden, puistjes, zachter, …

Maar wat gebruik ik naast een klassieke reinigingsgel en/of lotion? Een zachte scrub! En deze NANNIC scrub is helemaal in het teken van vochtbehoud ontworpen. Deze scrub is geen schuimend product, maar geeft een zeer zacht gevoel op de huid ( & niet onbelangrijk voor de girls onder ons; hij glittert ook een beetje ;) ).

Deze scrub is opgebouwd met was- actieve gehydroliseerde tarwe proteïnes. En wanneer dit klinkt als Chinees zorg ik graag voor een handige vertaling ;) Deze scrub zorgt ervoor dat je huid zijn herstellend vermogen een grote boost krijgt en dat de huid gehydrateerd blijft. Daarnaast helpt deze scrub de talgproductie te normaliseren en eveneens de bacteriële huishouding op de huid te regelen, wat een ontegensprekelijk voordeel betekent voor de vette tot acne-gevoelige huid.

Goed voor onze huid, goed voor onze aardbol? In dit geval zeker correct! De NANNIC Phytoactive Scrub, is naast doeltreffend ook bijzonder milieuvriendelijk. Voor fauna en flora is het product volkomen biologisch afbreekbaar en voor het aquatisch systeem bestaan de scrub-deeltjes uit “plantaardig ivoor”.

Geloof me, deze scrub is écht de moeite waard om in huis te halen! De scrub kan je in een kleinere tube (ideaal voor op vakantie of om uit te testen) van 50ml verkrijgen of in een 200ml tube. Shop hem HIER!

Prijs: Phytoactive Srcub 50ml: €9.45  & Phytoactive Srcub 200ml €19.25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde