& RELAX…

Een van onze voornemens voor 2019 was onszelf genoeg op ons ‘prioriteiten’ lijstje zetten. Daarom trokken Straight Blonde en ik naar Thermae Grimbergen om dit jaar goed in te zetten.

We kunnen iedereen écht aanraden om gewoon tijdens een doordeweekse dag er eens tussenuit te glippen na je werk met een vriendin of je partner. Hierdoor breek je de ‘sleur’ van de werkweek en ben je weer 100% klaar om erin te vliegen de dag nadien.

Wellness is natuurlijk altijd een goed idee, maar je maakt het nog beter met een behandeling erbij! Bij Thermae Grimbergen kan je genieten van tal van behandelingen die je als sur plus bij je sauna bezoek kan boeken.

Straight Blonde en ik genoten beiden van de herbal cocooning massage. Deze behandeling staat gelijk aan 50 min ontspannen en je zorgen vergeten. Om te beginnen krijg je een zalige rugmassage met daarna een pakking die je zowel een warm als koud gevoel geeft. Terwijl deze pakking je huid en de spieren van je rug extra goed verwent, word jij getrakteerd op een heerlijke hoofd- en gelaatsmassage. Hierna worden ook nog je voeten en kuiten gemasseerd. De dag nadien voel je echt aan je rug dat je spieren meer ontspannen zijn, en dat is zalig om bv. de werkweek af te maken.

Straight Blonde kon verder nog genieten van een lichaamsmassage met etherische oliën. Een echte klassieker waar je nooit ‘neen’ tegen kan zeggen. We staan er vaak niet genoeg bij stil hoe we bepaalde spieren in ons lichaam continu onder spanning zetten. Deze massage laat je lichaam volledig tot rust komen. Deze massage staat dan ook nog net iets hoger op haar relax lijstje dan yoga!

Bij Thermae Grimbergen kan je ook super lekker eten en genieten van het uitgebreide wellness- aanbod met o.a. sauna’s, zwembad, stoombad, opgietsessies, rustplekken, … Je kan bovendien zowel in het badpak- als naaktgedeelte genieten van een rustgevende dag of avond! Voor ieder wat wils dus.

Binnen enkele weken is het Valentijn! Het ideale moment om wat me-time met je partner te voorzien ;) Een uitstapje naar Thermae is dus zeker een win! Alle info kan je vinden op hun website.

Tags

/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde