Remington Air Plates

Jullie hebben ongetwijfeld op deze blogpost geklikt omdat jullie geen ‘Straight Red’ gewoon zijn? ;)

Inderdaad, mijn haar stijlen doe ik zelden! Maar met deze innovatieve uitvinding van Remington ging ik de uitdaging aan.


De Remington Air Plates heeft heel wat meer te bieden dan een ‘gewone’ stijltang. De keramische platen hangen met behulp van een rubber gedeelte aan mekaar, waardoor ze de tang zelf niet raken! Speciaal hé? Maar voor wat is dat nu goed hoor ik jullie al denken. Wel, deze ‘zwevende’ platen zorgen ervoor dat je een betere grip hebt op het haar. Op deze manier kan je dus een stuk sneller en beter je haar stijlen. Bovendien zorgen deze zwevende platen ervoor dat de tang zelf niet warm begint te worden. Hierdoor loop je dus minder risico om je vingers (en hoofdhuid) te verbranden. Ik ben welgeteld 10 minuten voor dit resultaat aan het stijlen geweest. En dat met mijn krullen!


De tang warmt super snel op. Hij heeft maar 15 seconden nodig en je kan beginnen! Aan de hand van de blauwe lampjes kies je de warmte waarmee je wil stijlen.

Ik weet niet of het jullie ook is opgevallen, maar het design van deze stijltang is prachtig. Ik hou van de witte blinkende kleur! Ook al is een stijltang een gebruiksvoorwerp, het is toch steeds leuker als het design ook mooi is!
Je kan de Remington Air Plates Straightener o.a. vinden bij Vanden Borre voor 75,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde