Smoovall

Schurende billen bij het sporten of te lang shoppen? Wondjes van schurende kledij bij het sporten? Herkennen jullie deze ongemakken?

Vandaag vertel ik jullie graag meer over een beautyproduct dat je leven een klein beetje makkelijker maakt en enorm praktisch is; Smoovall!

Helaas ben ik niet gezegend (zoals Straight Blonde) met een ‘thigh gap‘ en heb ik regelmatig last van billen die geschuurd zijn. Ik probeerde werkelijk al heel wat middeltjes om dit te vermijden; au de cologne op voorhand smeren, babypoeder, zalfjes, Vaseline, … Tot nu toe heeft niets preventief geholpen, tot ik dit nieuwe product ‘Smoovall‘ testte.


Smoovall is een spray die een dunne, ademende laag over je huid legt. Deze laag blijft zo’n viertal uurtjes zitten. De compacte en bovendien mooie flacon heeft een ideaal formaat en past makkelijk in je handtas! Bijwerken is dus geen probleem! De spray is onzichtbaar, stinkt helemaal niet en voelt eventjes verkoelend aan. Je voelt de spray zogoed als niet zitten en hij is niet plakkerig. De spray maakt ook geen vlekken op mijn kledij!

Ik heb dit product zelf al enkele keren aangebracht voor een loopsessie van +/- 1uur. Ik kwam steeds terug zonder wondjes en gevoelige plekken! Ik kan dit product dus alleen maar aanraden voor iedereen die hetzelfde probleem heeft!

Voorlopig kan je Smoovall enkel online bestellen bij smoovall.com.
Prijs per flesje (80 ml): 12,99 euro en 1,99 euro verzendingskosten (vanaf twee stuks, verzending gratis)

Tags
Related posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde