Susanne Kaufmann

Zoals jullie weten ben ik absoluut geen beauty-experte, maar oh boy, wat heb ik een zwak voor natuurlijke producten en een origineel product design. En geloof me: het merk waarover ik jullie vandaag graag meer vertel GOT IT ALL!

Ik heb het over Susanne Kaufmann! Susanne komt uit een gezin waar gezondheid centraal staat. De kennis over de helende kracht van planten werd er “met de paplepel ingegoten”. De planten, die te vinden zijn in de natuur van Bregenz Forest, en de helende kracht ervan vormen dan ook de basis van “Susanne Kaufmann organic treats”.

Schermafbeelding 2016-01-31 om 11.00.12

 

Wat ik nu zo sterk vind aan de producten van Susanne Kaufmann? Wel, samen met een team van apothekers en dermatologen ontwikkelt Susanne enkel resultaatgerichte producten. Waaronder gelaatsverzorgingssytemen, een anti-aginglijn, (huid)maskers, lichaamsverzorgingsproducten, … De planteningrediënten die de producten bevatten worden dan ook zeer specifiek geselecteerd zodat de combinaties elkaar goed aanvullen en versterken en hierdoor voor het gewenste effect zorgen.

Susanne Kaufmann organic treats zorgt voor een stralende, gezonde en zuivere huid en verbetert de elasticiteit.

Naast het natuurlijke en resultaatgerichte aspect van de Susanne Kaufmann producten ben ik absoluut gek van de verpakkingen! Deze weerspiegelen naar mijn mening perfect de filosofie van het merk: zeer puur, zonder onnodige frullen of franjes.

Schermafbeelding 2016-01-31 om 11.12.07

Susanne Kaufmann 7

Deze badolie, waar een deel van de plant in verwerkt is, is absoluut mijn favoriet op vlak van product design! Van zodra onze nieuwe badkamer geïnstalleerd is mogen jullie een fotootje op Instagram verwachten! ;-)

 Susanne Kaufmann 1

Ben jij ook helemaal “verkocht”? Via de website krijg je een duidelijk overzicht van het volledige assortiment producten: Susanne Kaufmann. En bij Renaissance in Antwerpen, Beauty by Kroonen & Brown in Brussel en Stylesuite in Maastricht kan je ze “in real life” gaan bekijken.

Oh ja, voor ik het vergeet te vertellen, wil jij eens goed verwend worden door jouw ventje op Valentijn? Laat dan stiekem de website van de Susanne Kaufmann Spa openstaan ;-)

Susanne Kaufmann 2

Susanne Kaufmann 6 Susanne Kaufmann 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde