System Professional

Zoals jullie ondertussen al wel weten kan Curly Red er echt van genieten om haar uren in de badkamer op te sluiten. Bij mij ligt dat iets anders… Na een drukke werkdag is voornamelijk Netflix mijn partner in crime ;-)

Ik vind het daarom des te belangrijker om te kiezen voor kwalitatieve producten waarop ik kan rekenen. Zo hoef ik niet te veel tijd te verliezen aan het zoeken van alternatieven.

En als er iemand heeft begrepen dat de match tussen het product en de gebruiker meteen goed moet zitten, dan is het Wella wel! Zij ontwikkelden na heel wat onderzoek System Professional. De wetenschappers ontdekten namelijk dat je haar een uniek energieprofiel heeft en gingen op zoek naar een systeem om de oorspronkelijke energie aan je haar terug te geven.

Vermits jouw profiel uniek is, is het dan ook logisch dat de producten voor de verzorging ervan voor jou niet exacte hetzelfde zijn als die van mij. Om te kunnen bepalen welke producten de juiste match zijn, wordt jouw haar door een specialist in het salon én een toestel geanalyseerd. Er zijn meer dan 174 miljoen product combinaties mogelijk!

Of het nu echt een match made in heaven is? Wel, Curly Red en ik namen grondig de tijd om de producten uit te testen en voelden wel degelijk een verschil! Zo is mijn haar veel zachter en ruikt het bovendien heerlijk door de geur van het Elixir. Dit product gebruik ik als afsluiter van mijn verzorgingsritueel en gaat bovendien frizz (kroezelhaar) tegen. Anneleen is helemaal fan van de producten die je haar beschermen tegen de zon. Deze lijn gaf haar ook tijdens de vakantie, waar ze dagelijks in het zonnetje kwam, zacht en soepel haar.

Naast professioneel advies in het salon kan je ook op de website een handig overzicht vinden van de verschillende producten met advies over het gebruik ervan. Benieuwd naar de producten en jouw eigen unieke code? Neem dan snel een kijkje op www.systemprofessional.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde