The new Tiffany Fragrance

Iedere vrouw droomt ervan om ooit met haar geliefde een ‘breakfast at Tiffany’s‘ mee te maken. Ik zie mezelf al, met een stralende glimlach, een prachtig juweel uitkiezen uit de adembenemende juwelencollectie van Tiffany & Co. Indien er mannen aan het lezen zijn… Een geschenkje van bij Tiffany’s is sowieso een schot in de roos! ;)

En wat is er nu naast prachtige juwelen en mooie kledij nog belangrijk voor heel wat vrouwen? Inderdaad, een uitgebreid beauty walhalla in de badkamer. En Tiffany & Co komt na lange tijd met een nieuw geur op de markt!


Ik zou de nieuw geur omschrijven als een florale geur met een touch van mandarijn. Matuur, maar toch zeer fris en heel vrouwelijk!

De verpakking van deze nieuwe geur, steelt net zoals alle andere verpakkingen van dit iconische merk, het hart van elke vrouw. Het flesje komt in de herkenbare diamanten vorm en met een klein accent van het typische Tiffany’s blauw.

Deze nieuwe geur kan je dus al op je wishlist voor de feestdagen zetten! ;)

Prijs: €125 voor een flesje van 75ml. Shop HIER.

Ik ging voor de release van deze heerlijke geur naar de Tiffany & Co store in Brussel! Beleef dit leuke event mee a.d.h.v. onderstaande foto’s ;)


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde