Zouttherapie bij Thermae

De laatste maanden waren voor ons enorm druk en hectisch! Ik ben momenteel een huis aan het bouwen, Straight Blonde werkt in haar huis de laatste details af en ondertussen doen we meer dan een full-time job. We vonden dat we onszelf wel wat me-time konden cadeau doen en daarom zakten we af naar Thermae Boetfort!

Thermae Boetfort is onze favoriete welness-stek! Bij Thermae Boetfort vinden wij alles wat voor ons een perfecte welness nodig heeft: genoeg verschillende sauna’s, zwembad, bubbelbad, infraroodsauna, stoombad, rustruimte, lekker eten en drinken en dat allemaal op een prachtige locatie in en rond een kasteel! Wat wil een mens nog meer? ;)

Wij namen dus graag verplicht een dagje detox van onze gsm en genoten van de heerlijke rust op deze idyllische locatie!

Als kers op de taart konden wij de nieuwe halotherapie uitproberen! In deze zoutgrot heerst niet alleen het perfecte klimaat voor een ultiem ontspanningsmoment, je houdt er ook een zachte huid en een vrije ademhaling aan over. Bovendien is deze halotherapie een heuse verademing voor iedereen die last heeft van eczeem of astma. Tijdens deze 50 minuten durende ‘zoutsessie’ geniet je niet alleen van de geluiden van klankschalen maar wordt er ook medicinaal zout verneveld en zorgen infraroodstralen ervoor dat deze sessie ook nog eens enorm goed is voor je spieren. Wij vonden het alvast zeer ontspannend!


Wil je jezelf ook graag wat relax-time cadeau doen? Thermae heeft in december een geweldige actie: je kan voor de prijs die je normaal enkel voor toegang tot de thermen betaald nu ook deze nieuwe halotherapie testen!

Toegang tot de thermen + Halotherapiesessie (50 min) kost €59 voor 2 personen (maandag tot vrijdag) en €79 op zaterdag en zondag. Voor 1 persoon bedraagt het tarief €39 (ma – vr) en €49 (za – zo).
Alle info op www.thermae.com (Actie zowel in Grimbergen als Boetfort!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde