Calor Access Steam

Ik behoor tot de generatie “millennials“. Maar wat wil dit nu juist zeggen en wat is er typisch aan deze generatie?

De Millennials scoren over het algemeen beter op het vlak van ondernemerschap en initiatief nemen dan hun voorgangers. Verder zijn ze zich ook erg bewust van de wereld om hen heen. Ze zijn erg gedreven en op zoek naar uitdagingen. Hoe sneller ze kunnen klimmen in hun carrière, hoe beter, met als nadeel dat ze ook erg ontvankelijk zijn voor burn-outs en bore-outs. – Jobat

Ik herken veel eigenschappen van mezelf in deze tekst. Ik wil graag ‘mijn eigen ding’ doen, dat zie je aan deze blog, maar ook aan mijn eigen dansschool. Ik vind het heerlijk om dingen te organiseren en dit vooral met passie te doen. En inderdaad, hoe meer ik dit kan doen, hoe beter. Maar er is helaas ook een minpuntje aan een ‘bezige bij’ zijn. Ik laat graag de huishoudelijke taakjes liggen, waardoor er soms een grote chaos kan ontstaan in mijn huis.

Daarom zoek ik steeds naar handige tools, die mij het leven een beetje makkelijker maken, en vandaag stel ik jullie graag deze handige uitvinding voor, namelijk de Calor Access Steam.

Ik geef toe, poetsen, strijken, wassen, … Ik durf het al wel eens uitstellen of gewoon overslaan. Met dit handig toestel kan ik toch nog last minute met een gestreken hemdje of broek gaan werken! De Access Steam is een stomer, die ervoor zorgt dat de plooien uit de kledij geraken die ik die dag moet dragen. Klinkt als muziek in de oren hé?

Wat ik zo enorm handig vind aan dit toestel:

  • Een compact, handig en niet zwaar toestel
  • Snelle opwarmtijd
  • Geen strijkplank nodig
  • In minder dan een minuut is je kledingstuk kreukvrij
  • Verfrist en reinigt je kledij
  • Handige deurhaak om je kledij op te hangen voor het stomen

Tested and approved zou ik zo zeggen! Voor iedereen die te weinig tijd heeft om de volle wasmand wekelijks gestreken te krijgen en toch goed voor de dag wil komen is dit echt een aanrader! Klik hier voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde