FALKE Ergonomic Sport System

Let’s talk sports today! Van Curly Red wisten jullie vast en zeker dat ze een echte sport chick is, maar ook ik doe af en toe aan sport. Ik verklap jullie vandaag dan ook graag meer over deze sport en uiteraard over de bijhorende outfit!

Diegenen die me kennen weten dat ik een echte stresskip ben of ook wel een perfectionist die de touwtjes moeilijk uit handen kan geven. Ik ging dan ook op zoek naar een sport waar ontspanning en het loslaten van die stress centraal staat. En dit vond ik bij… yoga! Na elke yoga-sessie zijn mijn gedachten helemaal vrij en voel ik me heerlijk ontspannen door me te concentreren op de oefeningen en de juiste ademhaling. Hierdoor zijn mijn batterijtjes voor de rest van de week helemaal opgeladen en kan ik mezelf weer voor de volle 100% storten op mijn werk, onze blog en huisje. Wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust!

IMGP3384 2-CRSB

Uiteraard hoort bij deze yoga-sessies een fashionable outfit! Wat vind ik hieraan belangrijk? In eerste instantie moet de kledij er goed uitzien. Super comfortable sportkleding met een lelijk design komt er bij mij niet in… Een tweede vereiste voor een goede yoga-outfit is voor mij het kunnen maken van meerdere “laagjes“. Ik heb het al snel koud en wil daarom aan het begin van de sessie een truitje kunnen dragen, wat ik makkelijk kan uittrekken wanneer ik de energie door mijn lijf voel stromen ;-)

IMGP3411 2-CRSB

IMGP3528 2-CRSB

Dit alles vond ik in de outfit van FALKE! Je kent FALKE wellicht van de kwalitatieve kousen en panty’s, maar wist je dat ze ook sportkleding aanbieden? FALKE koppelt technologie en functionaliteit aan design, de perfecte match naar onze mening!

IMGP3417 2-CRSB

En waar ik voornamelijk belang hecht aan het design is het Curly Red die eerder kijkt naar de technologie en de functionaliteit. Je kan haar na al die uren, dagen, maanden én jaren in de danszaal dan ook een experte noemen op vlak van sportkleding. Bovendien geeft ze ook advies aan haar eigen wedstrijdteam NO MERCY over welke kledij het meest geschikt is in de danszaal en op het podium. Of Curly Red FALKE zou aanbevelen? Absoluut. Het is voornamelijk de structuur in de kledij die haar aanspreekt. “Heel wat leggings zien er prachtig uit, maar zakken langzaamaan af… Wat je ook doet deze FALKE legging blijft goed zitten! Dit komt door de structuur in de legging, ter hoogte van je knieën.” Ook van de FALKE kousen is Curly Red fan, ze geven voelbaar steun aan je voeten!

IMGP3489 2-CRSB

IMGP3549 2-CRSB

IMGP3394 2-CRSB

FALKE is voor ons dan ook een vaste, fashionable, partner in crime in de danszaal en de yogaruimte! Benieuwd naar de volledige FALKE sport collectie? Neem een kijkje op falke.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde