Falke FW17

Een loopje met een vriendin, uren achter elkaar dansles geven, tennisen met mijn vriend, wandelen met de hond, … Sporten kan mij zo’n deugd doen! En omdat sport iets heel belangrijk is in mijn leven doe ik het ook meerdere keren per week.

Tijdens mijn sportmomenten kan ik mijn hoofd volledig leeg maken en mijn ‘batterijen’ weer opladen.

En omdat sporten heel belangrijk voor mij is, vind ik het ook belangrijk dat mijn kledij er leuk uitziet tijdens het sporten en dat ik me comfortabel kan bewegen! FALKE blijft één van mijn all time favourite merken wanneer ik ga sporten en deze winter is er weer een collectie om U tegen te zeggen!

As designers, we create products and experiences that touch people on a conscious and subconscious level. We make things that fulfil wishes and desires. And in doing so, we help to broaden the horizons of experience, reality and beauty.

At FALKE, we are proud of our legacy of quality, sincerity and reliability. These three principles are also the cornerstones of the FALKE ERGONOMIC SPORT SYSTEM.

FALKE draagt kwaliteit hoog in het vaandel en dat voel je wanneer je deze kledij draagt. In de winter vind ik het heerlijk dat deze kledij ervoor zorgt dat ik nooit te warm of te koud heb, zelfs niet tijdens het sporten!


De sportbeha’s van FALKE bieden een perfecte ondersteuning voor mijn borsten en zorgen ervoor dat ik comfortabel kan sporten zonder schuring of irritatie.

Echt de moeite dus om een FALKE outfit in huis te halen! Deze kledij is tijdloos en zorgt ervoor dat jij kan ‘shinen’ tijdens je sportmoment! Meer info op www.falke.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde