FALKE

Of ik een échte sporty spice ben? Dat beweer ik zeker niet. Of ik ongelooflijk veel van sporten hou? Dat kan ik echter niet ontkennen. Ik heb altijd al graag sport beoefend. Als kind testte ik verschillende sporten uit; tafeltennis, taekwondo, zwemmen, dansen, tennis, … Ik deed niets liever dan op sportkamp gaan of actief bezig zijn.

Op latere leeftijd koos ik ook op school voor sport en van die keuze heb ik nog geen moment spijt gehad. Door de combinatie sport en school heb ik steeds mijn grootste passie kunnen blijven uitoefenen; namelijk dansen. In september opende ik zelfs mijn eigen dansschool, waar ik al jarenlang van droomde.

Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk dat ik me vrij en goed kan voelen in mijn kledij als ik sport. Wanneer je broek altijd afzakt, of je sportbeha niet op z’n plaats blijft zitten, of je sokken heel de tijd oprollen, kan je namelijk niet genieten van je sport. Bovendien wil ik er ook nog mooi uitzien als ik sport en niet rondlopen in te losse, jaren 80′ sportkledij.

Daarom ga ik steeds opzoek naar mooie, frisse, handige en kwalitatieve sportkledij. En FALKE behoort tot één van mijn grootste favorieten binnen deze categorie. FALKE is een label dat al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de fashion industrie.

Each and every detail deserves to be perfected, with expertise and passion. – FALKE

FALKE zorgt ervoor dat de sportkleding zich perfect aanpast aan jouw lichaam zodat je sportprestaties kunnen verbeteren en er minder kans is op blessures. De kledij is trouwens voorzien van een ideale thermische isolatie. Wanneer je zweet, droogt de kledij snel op zodat je het niet dadelijk koud krijgt. De sportbeha’s van FALKE samen met de leggings zijn ongetwijfeld mijn favoriete items. FALKE heeft sportbeha’s voor elk soort vrouw, of je nu kleine of grote borsten hebt, nood aan veel ondersteuning of juist wat minder. De BH’s hebben een ongelooflijke bewegingsvrijheid en hebben geen storende zijnaden. De leggings van FALKE blijven super goed zitten aan je benen zonder dat je 20 keer moet trekken. Oh ja, en in een FALKE outfit kan je ook nog gemakkelijk de deur uit, want de kledij ziet er super fashionable uit.

Mijn favoriete FALKE outfit? Die toon ik jullie graag in deze blogpost.

imgp9081-falke

imgp9153-falke

imgp9147-falke

imgp9126-falke

imgp9055-falke

imgp9120-falke

imgp9114-falke

imgp9108-falke

imgp9105-falke

imgp9098-falke imgp9077-falke

imgp9065-falke imgp9048-falke

Tags

/ / / / / / /

Reacties
  1. Ziet er een leuke sport bh uit en een mooie donkerblauwe kleur van legging!
    Waar ergens kan je Falke in België kopen en dus ook passen vooraf? (Buiten online)

    1. Hoi Ine, je kan Falke kopen in hun eigen winkel in Antwerpen. (Schuttershofstraat 22, 2000 Antwerpen) Je kan ook online shoppen via hun website! Veel plezier ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde