Jong, Belgisch & uniek: HELIX

De pakjesperiode zit er weer aan te komen. Ik vind het ontzettend leuk om cadeautjes voor anderen (en voor mezelf) te kopen. Elk jaar ga ik op zoek naar originele, handige en mooie pakjes voor mijn familie en vrienden. Niets zo verschrikkelijk als het krijgen van een deopakket van Fa of een onpersoonlijke waardebon. Voor mij geeft een pakje blijk van hoe graag je iemand ziet en hoeveel moeite je wil doen om te zoeken naar iets leuks en persoonlijks. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

Ik stel jullie vandaag dan ook graag voor aan HELIX. En neen, het is niet omdat de designer van dit merk mijn vriend is dat ik dit label harder steun dan een ander merk. Het is omdat ik weet hoeveel werk, originaliteit en doorzettingsvermogen er in deze producten kruipt. Bovendien vind ik de producten ook écht mooi en zou ze aan iedereen aanraden.

Wat ik zo leuk vind aan de nieuwe eindejaarscollectie van HELIX zijn de nieuwe, warme kleuren voor de juwelen en de blinkende stofjes bij de strikjes. Met een HELIX strikje steel je zeker en vast de show op je familiefeest of op oudejaarsavond. Wat mij betreft zijn deze HELIX items het ideale eindejaarscadeautje voor zowel mannen als vrouwen!

hxhorizonfw16 helix_fw16_bow_silvershine

helix_fw16_fanny3

helix_fw16_fanny2

helix_fw16_jordy1

helix_fw16_jordy3

Prijzen variëren tussen de €25 en €55 euro. Alle juwelen, strikjes en interieuritems zijn verkrijgbaar via www.thisishelix.com

Let’s shop!

Photo credits in deze blogpost: Fotografie Guy Meurs

Kom in onderstaand filmpje te weten hoe alle HELIX items worden gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde