Les Georgettes

Les Georgettes is een prachtig en innovatief Frans juwelenlabel met verwisselbare en omkeerbare gekleurde bandjes. Door de verschillende bandjes kan je je juweel pimpen waardoor het er steeds anders uitziet.

De verwisselbare bandjes zijn in leer en kunststof te verkrijgen. Alle juwelen worden gemaakt met de traditionele franse knowhow in ateliers in de Ardèche en Bretagne. Op deze manier kan Les Georgettes de hoogste kwaliteit van sieraden garanderen.


Voor elke stijl en iedere gelegenheid heeft Les Georgettes iets in hun collecties. Wil je graag wat meer bling bling? Of net dat tikkeltje subtieler? Jij kiest de armband en combineert deze nadien met een bandje naar keuze!

Straight Blonde en ik kozen onze favoriete armbanden en tonen deze graag aan jullie.
Les Georgettes heeft nog maar pas ook ringen toegevoegd aan hun collectie! Super handig om een ring te hebben die je elke dag ‘anders’ kan dragen! Hierbij onze favorieten:

Wil je meer weten over dit leuke label? Neem dan een kijkje op hun site, Facebook of Instagram! Je shopt Les Georgettes ook in tal van kleine, leuke boetieks, waaronder ’t juweelateljee in Hasselt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde