Monoqool

Voor velen is het nog steeds een noodzakelijk kwaad… Maar voor mij? Hét belangrijkste accessoire van mijn volledige outfit, ik heb het over mijn bril!

Zowel Curly Red als ik vinden het ongelofelijk belangrijk dat een bril perfect bij je past. Het weerspiegelt niet alleen je stijl, een goed gekozen bril kan je gezicht naar onze mening extra karakter geven. Het laat je toe een sterke indruk na te laten. De merken waarin we beiden die match vinden, hoewel we 2 totaal verschillende personen zijn, zijn Tavat en Monoqool.

Vandaag vertellen we jullie graag wat meer over Monoqool, een Deens, innovatief merk dat je moet ontdekken!

Als ik denk aan innovatie & technologie in combinatie met brillen, dan denk ik al snel aan futuristische modellen die veel te complex en vergezocht zijn. En als er nu 1 ding is wat Monoqool ons toont, dan is het wel dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn.

De baseline spreekt voor zich:

“Fashion meets technology”

De modellen zijn eerder minimalistisch, maar door de vorm of kleur elk uniek! En de technologie waar we zo over stoefen? Die is echt de moeite! ;-) Iedere bril is namelijk in 3D geprint. Dit wil zeggen dat onze modelletjes slechts 4 gram wegen! Je kan je al inbeelden hoe heerlijk dat op je neus zit.

Monoqool is voor ons de perfecte match tussen mode, techonogie en onze stijl! Bekijk de video om onze modellen te ontdekken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde