Ophelia Lingerie

Telkens wanneer ik foto’s op Instagram zie voorbij komen van mooie, kanten ‘mini-bh’s‘, want zo noem ik die dingen, voelde ik wrok en teleurstelling wanneer ik verder klikte op deze account en zag dat deze bh’s enkel beschikbaar waren in XS, S en M. En wanneer je de de afmetingen van maat M bekijkt, dan val je bijna omver van schaamte en voel je je de dikste walvis op aarde. (Sorry voor mijn overdreven beeldspraak!)

Maar, wanneer ik iets in mijn hoofd krijg, en het écht wil, dan blijf ik zoeken naar datgene wat ik voor ogen heb. En deze keer was dat dus een op maat gemaakte, fragiele, mooie kanten bh en bijpassend broekje. Om te tonen dat ook vrouwen met een grotere cupmaat mooi kunnen zijn in zo’n bh!

En wanneer ik denk aan ‘op maat gemaakt‘ en ‘fragiel‘ dan denk ik meteen aan Ophelia Lingerie! Ophelia Debisschop is een jonge, creatieve duizendpoot met een grote voorliefde voor lingerie. Ze ontwerpt prachtige handgemaakte lingerie, waar je als vrouw (maar ook zeker als man) van wegdroomt. Van prachtige body’s, tot kanten bh’s… Ophelia kan het allemaal! Bovendien heeft ze lingerie voor grotere maten of voor mini’s en is ze op en top Belgisch!

Ophelia2
Ophelia3
Ophelia1
Het leuke aan Ophelia is dat ze ook tijd maakt voor jou als uniek persoon. Ze kan je maten opnemen en in overleg kan je zelf kiezen hoe jij wilt dat je setje er gaat uitzien. Ik was op zoek naar een huidskleurig, kanten setje, dat ik makkelijk ‘onzichtbaar’ onder kledij kon dragen. Voor het broekje koos ik voor een hoger model, omdat ik het ‘onzekerst’ ben over mijn buik, en zo is die een beetje verstopt, en voel ik me helemaal prima! Dit setje zorgt ervoor dat ik helemaal geen complexen meer heb, en dat ik me goed kan voelen zoals ik ben!

Ophelia4
Ophelia8
Ophelia7
Ophelia6
Ophelia5
Ophelia9

Laat me zeker weten wat jullie van mijn keuze denken. Wil jij zelf ook zo’n prachtig lingerie setje? Neem dan snel contact op met Ophelia en bezoek haar website of Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde