Pyjama time

Kunnen jullie, net zoals mij, ook zo genieten van een dag in pyjama? Ik moet toegeven, dit komt écht niet vaak voor, maar juist daarom kijk ik er altijd zo naar uit!

Life is better in pyjamas!

De beste momenten in pyjama zijn ongetwijfeld degene waar ik lekker in de zetel kan liggen, zonder iets verplicht te moeten doen. Een film kijken, knuffelen met mijn hond, een dutje doen, urenlang pinnen op Pinterest… Heerlijk!

Jullie horen het al, ik ben een échte pyjama lover! En ja, ik geef toe… Ik hou niet zo van ingewikkelde, sexy pyjama’s. Ik ga liever voor lekker warme, maar wel mooie, gezellige exemplaren, zeker in de winter!

Waar ik altijd leuke, warme en kwalitatieve nachtkledij kan vinden? Bij Damart! Damart is continue bezig met de vernieuwing en de ontwikkeling van nieuwe gamma’s textielweefsels. En dat voel je ook aan hun producten. Je voelt dat de stoffen kwalitatief zijn en ze je lichaam lekker warm houden.

Bovendien heeft Damart een mega handige webshop, met een snelle levering! Wie wil er nu geen leuke pyjama onder de kerstboom? Neem zeker eens een kijkje!

Ik toon jullie graag mijn Damart pyjama!

imgp9554-damartpyjama

imgp9540-damartpyjama

imgp9536-damartpyjama

imgp9534-damartpyjama

imgp9531-damartpyjama

imgp9529-damartpyjama

imgp9514-damartpyjama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde