TAVAT

Wij laten jullie vandaag via deze video graag zien hoe TAVAT ons opnieuw aangenaam heeft verrast!

Ben je een trouwe lezer van onze blog? Dan weet je vast en zeker wie TAVAT is! Maar laat ons nog even vertellen waarom we zo’n grote fan zijn van TAVAT Eyeware, het merk met unieke monturen (zowel optisch als zonnebrillen):

✓ De monturen van TAVAT zijn uniek omwille van hun prachtige design. Ieder model is tot in detail afgewerkt. Italiaans vakmanschap, dat zie je! Ben jij net als ik een detailfreak? Dan kan je dit vast en zeker appreciëren.

✓ Curly Red & ik vinden het ook heerlijk dat niet iedereen met een TAVAT over straat loopt. Zo spring je er toch net iets meer uit met je unieke montuurtje ;-)

✓ De monturen worden dan ook enkel en alleen verdeeld via speciaalzaken, waar je het professionele advies krijgt dat je nodig hebt.

✓ Maar niet alleen het design is helemaal ons ding. De technologie achter dit merk verbaast ons telkens weer! Zo voelen we duidelijk dat de monturen steeds lichter worden en hierdoor nog comfortabeler zitten!

✓ Ook de technologie achter de lenzen trekt TAVAT tot een hoger niveau. Zo maken ze gebruik van melanine. Iets wat we allemaal van nature bevatten: pigment in de huid dat ons ondermeer beschermt tegen uv-straling. Zie het dus als een extra laagje bescherming.

Ik denk dat het duidelijk is dat wij 100% vertrouwen op dit merk. Als je voor TAVAT kiest, dan weet je dat je een montuur van topkwaliteit koopt, wat qua design nog eens uniek is ook!

Wil je meer weten over de SoupCan collectie? Lees dan zeker ook eens deze blogpost: TAVAT – SOUPCAN COLLECTION. En laat je op de website van TAVAT inspireren door de verschillende modelletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde