Uma Thurman – FitFlop

Jullie kennen ze ongetwijfeld wel, Uma Thurman? Bekend van haar rol in Pulp Fiction en Kill Bill! Deze Amerikaanse actrice (én model!) ging een samenwerking aan met FitFlop!

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten staat FitFlop bekend om zijn expertise van ergonomische zolen, die je rug en houding ten goede komt! FitFlop startte ooit met de bekende FitFlop sandalen, maar dit label heeft in tussentijd al veel meer in zijn mars! Vroeger was ik niet zo’n fan van de look van deze FitFlop sandalen maar meer en meer schenkt dit label, naast functionaliteit, meer aandacht aan het uiterlijk van de schoen! Tegenwoordig maakt FitFlop heel mooie sneakers, botjes en sandalen die niet alleen mooi zijn voor je rug, maar ook perfect bij je outfit passen!

Uma Thurman, ontwikkelde voor FitFlop een nieuwe collectie sneakers en sandalen. Deze schoenen zijn perfect voor een lange, fashionable werkdag! Ik toon jullie graag enkele campagnebeelden:
Foto credits: FitFlop

Op de laatste foto zien jullie mijn favoriet model uit de collectie! Een mooie, subtiele sneaker met geweven look. Deze sneaker oogt sportief maar kan ook casual gedragen worden. Je kan hem onder een broek dragen, maar evengoed onder een kleedje. Deze sneaker is bovendien super licht en dus zalig om te dragen! Ik koos zelf voor een iets opvallendere kleur als het campagnebeeld, kijk zelf maar:Alle FitFlop schoenen van deze collectie ontdekken? Neem een kijkje op de site/webshop van FitFlop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde