Vela Lingerie FW17/18

Een tijdje geleden las ik heel wat artikels (klik bv. hier) op social media over een ‘dubbelganger’ van model Gigi Hadid. Het opmerkelijkste aan al deze artikels was dat de meerderheid ervan niet ging over hoe mooi dit meisje was, maar wel dat ze ‘plus size‘ was. Jullie horen me al komen… Waarom moeten we steeds een label plakken op meisjes met ‘een maatje meer’. En wat is ‘een maatje meer’? Dit meisje heeft een maatje 38… Ik denk dat de meest gemiddelde vrouw op deze aardbol maatje 38 of groter heeft… Noemen we vanaf nu iedereen met een 34 of 36 een ‘min size‘?

Ik blijf het jammer vinden dat er in modewereld niet vaker wordt gekeken naar hoe goed een persoon bij een merk past wanneer ze samenwerkingen of campagnes uitwerken. De focus ligt in vele gevallen op welke maat je hebt, of je al dan niet (zelfs gekochte) volgers hebt en ga zo maar door… Authenticiteit is vaak ver te zoeken! Daarom vind ik merken die wél aandacht besteden aan de echtheid van hun label nog leuker dan voordien!

Vela Lingerie is absoluut een goed voorbeeld hiervan! Voor de Fall/Winter collectie wil Vela Lingerie een divers en realistisch beeld schetsen en daarom vroegen ze naast slanke modellen ook vrouwen met iets meer curves! Op deze manier willen ze laten zien dat elke vrouw, met eender welk maatje, kan schitteren en zich goed voelen in lingerie (en swimwear). Toen ik in mijn mailbox het voorstel kreeg om te poseren in hun lingerie voelde ik me natuurlijk zeer vereerd en ging ik zonder twijfelen in op deze leuke aanvraag. Vela Lingerie is bovendien op en top Belgisch en draagt kwaliteit hoog in het vaandel!  Laat me zeker weten wat jullie van de nieuwe collectie vinden en neem zeker een kijkje op de webshop van Vela Lingerie! P.S: Let’s be proud of ourselves!
 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde