WECANDANCE 2017

Indien het jullie ontgaan is: op 12 en 13 augustus trokken heel wat festivalgangers, waaronder een heel groot deel fashion addicts naar Zeebrugge voor WECANDANCE 2017. WECANDANCE vierde zijn 5de verjaardag en was voor de eerste keer volledig uitverkocht! 30.000 festivalgangers kwamen dansen op de zeer uiteenlopende elektronische muziek die WECANDANCE in petto had. Van techno tot hiphop, voor ieder wat wils!

Maar naar WECANDANCE kom je niet enkel voor de heerlijke muziek, je kan er o.a. genieten van super lekker en kwalitatief eten, henna tattoos laten zetten en personalised armbandjes maken bij de Zalando stand, je handen een prachtig gekleurd patroon geven bij Perrier, zweven op een vliegend tapijt bij H&M, je gezicht of handen laten verzorgen bij Caudalie, shoppen bij leuke, Belgische merken, en zo kan ik nog wel even doorgaan! Al deze activiteiten maken de WECANDANCE experience compleet!

Het festivalthema voor WECANDANCE dit jaar was ‘Desert Dreams‘. Straight Blonde en ik deden natuurlijk ook ons best om er op en top uit te zien!

Om onze outfits helemaal af te maken kregen we hulp van Nadia Janssens voor onze beauty looks! Zij zorgde voor de perfect, bijpassende make-up en haren! Straight Blonde kreeg een soort van fortune-teller look en ik kreeg de perfecte contour en highlights voor in de woestijn! In mijn haren zaten enkele ringen bovenop een ingevlochten vlecht voor het ultieme bellydance gevoel. Elke ging voor verschillende vlechten en een bandana.

Nadia, die deze beauty look voor ons creëerde kan je vinden bij Hair & Beauty Center in Averbode. Deze super enthousiaste en talentvolle dame kan je bovendien ook bij haar thuis in Tessenderlo terugvinden of op verplaatsing laten komen!

Wij tonen jullie graag ons “foto-festival-report”! P.S: wij komen volgend jaar terug naar WECANDANCE!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde