Zomer in zicht? Let’s work out!

Sporten is een deel van mijn toch wel redelijk hectische leven. Ik vind het ontzettend belangrijk om te bewegen en af en toe mijn zinnen te verzetten. Naast mijn wekelijkse dansroutine ga ik ook graag joggen! Binnenkort kan ik hopelijk mijn loopuitjes weer wat meer inplannen nu het dansseizoen is afgelopen.

Wanneer ik sport wil ik niet alleen dat ik me gemakkelijk voel in mijn kledij, maar ook dat ik er niet te snel een zweterig gevoel in krijg én dat ik er toch fashionable blijf uitzien! Duurzame en kwalitatieve sportkledij is dus echt een must voor mij! FALKE is al héél lang één van mijn favoriete sportlabels.

FALKE weet dat men bij het ontwerpen van sportkledij altijd moet vertrekken vanuit het ergonomische aspect.  Daarom wordt elk detail van de sportkledij ergonomisch onderzocht door sporters en getest op temperatuurregeling, warmte-isolatie, letselpreventie,…  Het doel: compromisloze perfectie & dat voel je dan ook wanneer je een FALKE outfit aanhebt tijdens het sporten.

Ik ging samen met mijn trouwe viervoeter de omgeving van ons toekomstig huis ontdekken al lopend, en dat in mijn nieuwe FALKE outfit! Geniet mee ;)

Wil jij ook zo’n zalige outfit om vanaf nu te schitteren tijdens je workouts? Check dan snel www.falke.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde