365 new days, 365 new chances.

Hoog tijd om jullie mijn wensen en voornemens voor 2017 te vertellen.

2016 was een jaar vol verrassingen en grote stappen voor mij; afstuderen, een dansschool starten, mijn eerste (voltijdse!) job vinden, een bouwgrond kopen, mijn eerste groot event organiseren en proberen om deze blog ondertussen verder uit te bouwen en dit allemaal zonder mijn vrienden en familie uit het oog te verliezen. Dat was geen makkelijke klus…

Het leek wel een rollercoaster zonder stopknop. Ondertussen gebeurde er heel wat vreselijke dingen in de wereld, die me echt bij de keel hebben gegrepen. In 2017 wil ik het net iets anders aanpakken. Ik hoop mezelf wat minder voorbij te lopen en meer te genieten van de kleine dingen.

Dat ik een bezige bij ben, daar wil ik écht niets aan veranderen, integendeel! Ik wil gewoon minder tijd steken in onnuttige dingen, zoals me druk maken in personen of dingen, die me eigenlijk toch niet nauw aan het hart liggen. Op deze manier ga ik nog meer proberen te focussen op mezelf en de personen die wél aandacht en moeite verdienen. Ik geloof erin dat hoe meer je de focus op jezelf legt, hoe sneller je je doelen en dromen zal bereiken.

In 2017 wil ik nog meer mijn passies volgen. Ik wil kansen met beide armen grijpen, genieten van nieuwe avonturen en meer tijd voor mezelf, en de dingen die ik graag doe creëren. Ik hoop bovendien uit de grond van mijn hart dat de mensen in deze wereld verdraagzamer en meer empathisch gaan worden.

Dit jaar kreeg ik vaak dezelfde vragen. Doe jij deze blog alleen? Waar is Straight Blonde? En ja, ik snap deze vraag. Elke is wat uit het beeld verdwenen omdat ze druk haar huis aan het renoveren was en omdat ze het hele ‘bloggerwereldje’ soms wat achterwege wou laten. Meer hierover vertelt ze jullie graag zelf in een volgende post! Zowel Elke als ik willen in de toekomst meer focussen op de onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen. Voor mij is dat fashion en beauty, voor Elke is dat interieur. Ook ik heb even getwijfeld of een blog een effectieve meerwaarde vormt om verder te kunnen werken met fashion- en beautymerken. Het lijkt wel alsof (de meerderheid) van pr-bureaus en merken zich enkel focussen op Instagram en zich helemaal niets aantrekken van kwaliteit, feeling met het merk en echtheid. Enkel (fake) volgers en ‘een bekende kop’ zijn belangrijk. Dit lijkt nu zeer cru gezegd, maar dat gevoel blijft me soms parte spelen. Gelukkig kan ik me optrekken aan enkele merken en pr-bureaus die oprecht leven voor hun job en zoeken naar een perfecte match tussen merk en blogger. Het is trouwens fantastisch om te zien dat we echt een trouw lezerspubliek hebben opgebouwd. Dankjewel daarvoor! Voor deze personen wil ik dan ook extra moeite doen en verder werken aan het uitbouwen van een kwalitatieve, interessante en vooral eerlijke blog waar jullie mijn eigen ervaring en mening met merken of producten kunnen lezen.

Ik hoop jullie nog heel wat fijn leesvoer te kunnen voorschotelen in 2017 en wens jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar! 

Anneleen aka Curly Red

 

 

Reacties
  1. “Het lijkt wel alsof (de meerderheid) van pr-bureaus en merken zich enkel focussen op Instagram en zich helemaal niets aantrekken van kwaliteit, feeling met het merk en echtheid. Enkel (fake) volgers en ‘een bekende kop’ zijn belangrijk. Dit lijkt nu zeer cru gezegd, maar dat gevoel blijft me soms parte spelen. ”

    Ik herken mezelf volledig in deze gedachtengang en ik denk dat er nog meerdere zijn. Soms is de kwaliteit zo ver te zoeken en dat doet pijn. Wetende dat je zelf zo hard achter Kwaliteit staat en geen kwantiteit.

    Beste wensen en een spetterend 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde