Avant-première Singl3s & Zo Man Zo Vrouw op VIJF

Ik geef toe… VIJF is echt één van mijn lievelingszenders. Vooral dan alle programma’s met Jani.
Zonder rode kaken enorm hard lachen in combinatie met mode! Wat moet je nog meer hebben?
In het nieuwe seizoen van ‘Zo Man Zo Vrouw’ is Jani weer zeer streng (en vooral ook grappig!). Hij helpt koppels die de weg kwijt zijn terug op het juiste pad en geeft hen een nieuwe stijl. Na een zomer lang ‘digi-opnames’ van de vorige seizoenen, kan ik haast niet meer wachten op nieuwe afleveringen!

VIJF heeft nog heel wat leuks in petto! Zo presenteert Annelien Coorevits dit najaar het nieuwe seizoen van ‘Singl3s’. Ze trok met drie charmante dames naar een prachtvilla om er een hele maand te daten! Uit honderd mannen die langskomen, houdt elke single uiteindelijk één prins op het witte paard over…Of ook niet? Ik ben benieuwd hoe dat zal eindigen.

ZOVIJF

Met heel wat geluk konden ‘Curly Red & Straight Blonde’ gisteren op de avant-première van het nieuwe seizoen aanwezig zijn. Dat beloofde een leuke avond met heel wat hapjes, drankjes, vrienden en natuurlijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Singl3s’ & ‘Zo Man Zo Vrouw’.

Veel kan ik er nog niet over zeggen. De enige tip die ik kan geven: ‘reserveer elke woensdagavond een plekje in de zetel, want het wordt lachen, gieren, wenen en vooral ongestoord genieten van een geweldig nieuw najaar op VIJF!’

IMG_5009  Processed with VSCOcam with p5 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde