Boeckie

Dat ik fan ben van wenskaartjes heb ik niet van vreemden. Ziet mijn moeder een origineel kaartje, dan vult ze haar voorraad verder aan. Nu het sturen van kaartjes als maar minder vanzelfsprekend wordt apprecieer ik het nog meer dan vroeger. Het toont naar mijn mening dat iemand moeite heeft gedaan om stil te staan bij een speciale gebeurtenis of gewoon een lach op iemand zijn gezicht wil toveren.

Ik laat jullie vandaag heel graag kennismaken met de kaartjes van Boeckie! Het minimalistische design is helemaal mijn ding en van de subtiele mopjes word ik meteen vrolijk :-)

Boeckie 5

Bovendien is de designer van Boeckie een super kerel, die met veel passie kaartjes en kalenders maakt.

Een kaartje is een kei simpele manier om iemand blij te maken. En mensen blij maken, dat leek mij wel een nobel werk om te doen. :-) Zo ben ik gestart met kaartjes maken. – Ruud.

Ruud is geen designer van opleiding, maar honderden YouTube filmpjes later werd zijn eerste kaartje “geboren”. Waar een wil is, is een weg!

Boeckie 6Boeckie 2Boeckie 4

Waar haalt Ruud zijn inspiratie vandaan? Soms is het feest in de bovenkamer en stromen de ideeën uit zijn digitale pen én soms ziet Ruud een aantal woorden die hem inspireren en gebruikt moeten worden op een kaartje. Denk hierbij aan “goeie 90’s klassiers” als “I like to move it, move it” & “You are my sunshine, …”. Zalig!

Boeckie 1

Wil je het jaar starten met een glimlach op je gezicht? Dan raad ik je aan de Boeckie kalender in huis te halen. Elke maand wordt hierin op een leuke manier een feestdag uitgelicht. Het design van de maand kan je namelijk uitknippen zodat je ook nog eens 12 kaartjes hebt om iemand vrolijk mee te maken ;-)

Boeckie 3

Oh ja, ben jij ook fan van Ruud’s werk? Neem dan zeker eens een kijkje op zijn webshop www.boeckie.be & breng deze maand dan zeker een bezoekje aan de “Pop Up Nationale” in Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde