iRobot Roomba

Valentijn komt weer héél dichtbij. Mijn vriend en ik doen hier nooit aan mee, omdat we vinden dat je elke dag aan je relatie moet werken en niet maar één enkele dag per jaar. Wij proberen regelmatig kleine verrassingen voor elkaar te voorzien, zonder een reden.

Moest je dan toch iets voor je lief willen kopen? Dan ben ik helemaal voor een functioneel cadeau! Iets waar je écht iets mee kan doen.

Omdat mijn vriend en ik een tijdje geleden een bouwgrond hebben gekocht hebben we besloten om vooral nog cadeautjes te kopen die ons in de toekomst zullen verder helpen. En het toestel waarover ik jullie nu ga vertellen is een écht TOP-cadeau voor jezelf, je vriend én je relatie!

Ik heb het over de iRobot Roomba (866). Zowel mijn vriend als ik zijn regelmatig tot ’s avonds aan het werken, en ook in het weekend hebben we vaak nog afspraken voor ons werk. Echt veel vrije tijd samen hebben we niet, en daarom willen we deze beperkte tijd ook écht benutten met leuke activiteiten en quality time.

Dit toestel is iets waar ik al een hele tijd over twijfelde om het aan te kopen… Een robotstofzuiger, ik stelde mij heel wat vragen… Werkt dit goed? Gaat het stof in de hoekjes ook weg? Werkt dit ook wanneer je een hond in huis hebt?

Ik kreeg de kans om de iRobot uit te testen, en serieus, ik ben fan! Elke dag start dit toestel uit zichzelf met heel het huis te stofzuigen. Je moet hier absoluut niet voor thuisblijven want als de Roomba gedaan heeft gaat hij gewoon zelf terug naar zijn oplaadstation. Al het stof én de hondenharen verdwijnen zeer goed en je wint er dus elke dag minimum 30 minuten tijd mee. De Roomba geraakt ook in de kleine hoekjes door een borsteltje dat iets verder kan rijken als zijn ronde vorm. Bovendien maakt dit toestel minder geluid als een normale stofzuiger en is het geluid helemaal niet storend.
Ik vind het dus écht de moeite waard om te investeren in een iRobot! Een ideaal, functioneel cadeau voor jezelf, je partner én je drukke agenda! Ookal is het een investering, ik denk dat je de centjes van dit toestel makkelijk eruit kan halen! Zijn geld waard dus!

Prijs iRobot 866: €599,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde