Ladies Night homeparty

Girls, over dit nieuwe concept willen wij jullie graag meer vertellen!

Houden jullie ook van hilarische, leuke avonden samen met vriendinnen?
Een avond waarop geen mannen toegestaan zijn?
Een gezellig avondje vol verassingen en 100% kans op de slappe lach?
Een avond waarop je iets bijleert van elkaar en jezelf?

Heb je op al deze vragen ‘ja’ geantwoord? Dan is ‘Ladies Night‘ vast iets voor jou (en je vriendinnen)!

& Neen, deze homeparty is geen klassieke ‘luister en kijk’ avond zoals we wel al gewoon zijn. Een Ladies Night heeft namelijk véél meer in petto!

Dit nieuwe concept komt overgewaaid van Nederland en wordt met veel enthousiasme en charisma voorgesteld aan het grote publiek in Vlaanderen door de 2 leukste seksuologen van ons land; Kaat Bollen en Sara Taels.

Wij konden deze belevenis als allereerste gaan uittesten en delen natuurlijk graag onze ervaring.

De sfeer werd meteen gezet. Gooi die schoenen aan de kant en trek die knalroze pantoffels maar snel aan! Hierdoor (en eerlijk toegegeven: door al dat lekkers) voelde wij ons dadelijk thuis ;-)

En girls will be girls, je hoorde iedereen al meteen samen giechelen om die knalroze tieten en piemels. Het eerste ijs was dus gebroken!

Oef dachten we bij onszelf, geen “kampvuur opstelling” waarbij iedereen in een kringetje moet zitten en ongemakkelijk naar de grond zit te staren. Je merkt meteen dat de gastvrouwen kennis van zaken hebben. En daarmee bedoelen we niet alleen Kaat en Sara, maar alle gastvrouwen van de Ladies Night homeparty’s! Zij zullen zorgvuldig geselecteerd worden om de juiste sfeer en informatie te kunnen overbrengen. Hier gaat dan ook een opleiding aan vooraf en alle gastvrouwen krijgen verplichte lectuur van Kaat mee naar huis!

Het is toch eigenlijk logisch dat pas wanneer je weet waarover je spreekt, je ook goed advies kan geven?! Dit is dan ook voor ons een zeer groot pluspunt!

Kaat & Sara hadden naast de hartelijke ontvangst en leuke setting dan ook nog heel wat andere tricks in petto om de sfeer erin te brengen!

Zo luisterde iedereen met veel interesse naar de interessante weetjes van de seksuologen. En beantwoorden heel wat dames zonder veel aarzelen intieme vragen.

We gaan je niet alles verklappen natuurlijk, maar krijg je tijdens deze vragenronde een roze koker in handen, dan staat je een hele beleving te wachten ;-)

Last but not least krijg je uiteraard de kans de laatste nieuwe speeltjes te ontdekken. Waaronder eigenhandig ontworpen speeltjes van Kaat Bollen, die je nergens anders kan vinden! En zeg nu zelf, wie kan dit beter ontwerpen dan een top-seksuologe?!


Maar het leukste aan de avond vonden we allebei dat het net niet alleen maar draait om die speeltjes. Maar om het beleven van een leuke, gezellige avond, waar je open kan praten. Heel wat mensen praten nauwelijks over dit onderwerp, zelfs niet met hun partner, laat staan met anderen. Wij vinden het dan ook super dat dit taboe dankzij de Ladies Night homeparty’s doorbroken kan worden!

En geven jullie daarom de kans om hiermee zelf thuis te starten met het kaartspel “Let’s Talk About Sex” van Kaat! Doe mee aan de wedstrijd via deze link: ladiesnight.be/CURLYREDSTRAIGHTBLONDE/ of boek zelf een leuke avond met vriendinnen ladiesnight.be/party-boeken/ !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde