LUCIE’s granola

Ontbijten is voor velen een opgave. Nadenken over je outfit, zorgen voor de hond, kindjes klaarmaken, to do’s die ’s ochtends door je hoofd razen… Maar voor Curly Red en mezelf is ontbijten een must!

Als we niet van ons stokje willen gaan en de bovenkamer op gang willen laten komen dan moet er gegeten worden. Bij Anneleen kan dit uitgebreid met vers fruit erbij, bij mij moet dit snel gaan, vaak al aan mijn bureau… Wat we allebei gemeen hebben: het moet in ieder geval stevig zijn om ons de voormiddag door te laten komen.

En als ik de verleiding aan rijstpap kan weerstaan (vreemde eetgewoonte, I know), dan kies ik voor het gezonde maar toch krachtige alternatief: magere yoghurt met granola! Het maakt je ontbijt meteen veel lekkerder en is perfect te combineren met fruit, honing, … waar je maar zin in hebt.

Een granola waar we bewust voor kiezen is LUCIE’s granola. Zoals jullie weten supporteren we 100% voor Belgische ondernemers. LUCIE’s heeft bij ons dan ook een streepje voor.

Uiteraard moet het ook lekker zijn, anders krijg je me niet overtuigd, maar dat is het ook! De combinatie van havervlokken, pitten, zaden, noten en agavesiroop maakt LUCIE’s lekker en gezond. Dat maakt voor mij ook dat ik deze granola dan ook niet snel beu ben. Al deze ingrediënten bevatten bovendien tal van vitaminen en mineralen (en dat weegt dan weer op tegen de rijstpap ;-)).

Wil je LUCIE’s granola zelf eens proberen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd via XXX. Wegen maar liefst 3 pakjes weg!

Tip: via de website van LUCIE’s vind je leuke en lekkere ontbijt ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde