Or Tea?

You can’t buy happiness, but you can buy tea and that’s kind of the same thing!

Deze quote vertelt jullie helemaal wat ik voel wanneer ik een lekker warme kop thee kan drinken in de zetel, met een zachte sweater aan, een dekentje over mij en m’n favoriete serie op tv! Puur genieten en relaxen! Dat is dan ook waarom ik thee zo belangrijk vind.

Voor diegenen die mij nog niet zo goed kennen; ik ben een echte thee-lover en ik hou helemaal niet van koffie (tenzij er meer melk dan koffie inzit ;)) Daarom deel ik graag mijn favoriete thee-crush van het moment met jullie! Or tea?

Ik ontdekte Or Tea via social media! Ik werd meteen aangetrokken door hun sterke Chinese designs waarin de thee verpakt zit. En ja, ik heb een enorme zwak voor mooie verpakkingen… Het oog wil ook wat hé!

De thee zelf is natuurlijk ook belangrijk. Ik hou van zachte, kruidige of fruitige smaken. Té felle smaken zijn niet echt m’n ding. Or Tea heeft voor ieder wat wils, je kan ook makkelijk eens alle smaken proeven via de pakketten die ze verkopen.

1-Exposure

2-Exposure

Mijn favoriete smaken zijn ongetwijfeld de Monkey Pinch, Long Life Brows en de Natural Tea Blossoms.
Het leuke aan deze thee is dat elke smaak ook een uniek verhaal heeft. Zo is het verhaal achter de Monkey Pinch dat de bladeren die ze gebruiken voor deze thee te maken een zeer zeldzame soort is waar ze moeilijk aan konden. Om toch van deze unieke smaaksensatie te kunnen genieten, werden aapjes getraind om de theebladeren pluk voor pluk binnen te halen. Bijzonder genoeg?

Wil je alle verhalen lezen? Neem dan snel een kijkje op de site van Or Tea?

Or Tea heeft ook een gamma ‘wellbeing series’! Dit zijn allemaal thee’s die goed zijn voor je gezondheid! Bij het regelmatig gebruiken van deze thee zouden er effecten kunnen zijn van gewichtsafname tot verlaging van de bloeddruk tot anti-ageing en meer energie. Je kan al deze soorten hier terugvinden. Zo een set met wellbeing thee lijkt me ideaal om als kerstcadeau te geven!

4-Exposure

5-Exposure

6-Exposure

7-Exposure

Zijn jullie ook echte thee-lovers? Of verkiezen jullie toch koffie? Hebben jullie Or Tea al eens zelf geproefd? Wat vonden jullie ervan? Welke smaak krijgt jouw voorkeur? Laat het ons zeker weten!

Je kan Or Tea terugvinden via hun website (met alle webshops en verkooppunten), Facebook of Instagram.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde