Strijk je blij!

Strijken? Vreselijk! Hoor ik jullie al denken ;)

Niets is minder waar… Strijken kan ook fun zijn! Zeker met een handige strijkplank, de juiste accessoires, het juiste strijkijzer en heerlijke, ontspannende muziek.

Brabantia is het merk bij uitstek met heel wat ervaring dat het leven thuis gemakkelijker maakt! Brabantia heeft nog maar net een reeks nieuwe strijktafels mét leuke prints op de markt die een stuk makkelijker strijken én het hele gebeuren ook wat leuker maken.

Mijn nieuwe strijktafel met schattige bolletjes en ‘happiness’ quote zorgt ervoor dat je helemaal kan ontspannen tijdens deze nodige, huishoudelijke activiteit. Het design van deze plank zorgt er niet alleen voor dat je meer zin hebt om aan die overvolle wasmand te beginnen, maar het zorgt er ook voor dat je strijktafel geen storend element in je interieur vormt. win-winsituatie toch?!Extra handig: de duurzame strijkhoes met vilt- en schuimlagen zorgt ervoor dat je makkelijk alle kreuken uit je kleding kan krijgen.

P.S: zelfs voor een beginnend strijker als ik is deze strijkplank van Brabantia geweldig! Straight Blonde, die een échte pro is in strijken, en soms zelfs durft overdrijven (bv. een gestreken item tweemaal strijken voor ze de deur uitgaat) keurde deze plank ook helemaal goed!

Wil je strijken en wassen nog aangenamer maken? Dan heeft Brabantia nog enkele must-haves in zijn assortiment! Handige waszakjes zodat je kledij en lingerie beschermt blijft tijdens het wassen, een hitte-beschermend strijkdoekje voor extra gevoelige stofjes bij het strijken, een siliconen matje voor je heet strijkijzer en ga zo maar door! Ontdek al deze handige accessoires HIER.

Ben jij ook toe aan een nieuwe, handige én mooie strijkplank? De strijkplank ‘Dots’ van Brabantia kost 79 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde