The best summer reads

Ik moet toegeven… Lezen is niet mijn meest frequente hobby. Je kan me niet bekoren met dikke romans waar je uren in kan lezen. Wat ik wel graag lees? Luchtige, frisse maar toch inhoudrijke boeken die ik in ‘stukjes’ kan lezen onder een paraplu op het strand of in mijn luie zetel in de tuin. Lezen moet ontspanning zijn voor mij, en daarom geef ik jullie enkele ‘boekentips‘ voor deze vakantie!

Get Gorgeous


Een eigen stijl, waar anderen je aan herkennen is heel belangrijk. Kledij toont vaak je persoonlijkheid en anderen vormen vaak een beeld a.d.h.v. wat je draagt. Daarvoor is ‘Get Gorgeous’, een styleguide om in 21 dagen jouw eigen stijl te vinden een echte must-read.

Get Gorgeous is niet enkel een stijlgids maar ook een ‘aan-de-slag-boek‘ waarin je actief wordt aangespoord om over jezelf en je persoonlijkheid na te denken. Dit gebeurd door opdrachten die je kan doen of lijstjes die je kan maken.

Dit boek streeft niet naar een perfecte vorm van jezelf, maar doet je op een positieve manier nadenken over jezelf en wie jij wil zijn. In het boek komen heel wat verschillende onderwerpen aanbod: van body positivity tot je roots en hoe je je interieur een persoonlijke touch kan geven.
Get Gorgeous, de 21 dagen style guide van Christel Vatasso en Pascal Loperena is uitgegeven door Terra, telt 240 pagina’s en is als boek verkrijgbaar voor €20,00.

Flawless


Make-up en beauty
is helemaal niet zo oppervlakkig als heel veel mensen denken! Dat bewijst visagist Amanda Rijff met Flawless. Dit boek vol beauty weetjes, tips & tricks is een naslagwerk dat helpt om je ‘inner beauty’ naar buiten te brengen én te benadrukken. Dit boek is toegankelijk voor de vrouw die elke dag make-up draagt maar evengoed voor een vrouw die make-up sporadisch gebruikt. Het leest vlot en je steekt er heel wat van op voor je dagelijkse beauty routine.

Het boek legt de nadruk op body positivity en doen waarbij je je zelf goed voelt! Amanda zegt het zelf heel mooi met de woorden: ‘Zijn wie jij wilt zijn en niet wat je omgeving van je verwacht‘.Flawless, het beauty boek van Amanda Rijff is uitgegeven door Spectrum, telt 176 pagina’s en is als boek verkrijgbaar voor €17,99.

Hebben jullie nog leuke must reads voor deze vakantie? Post ze dan zeker in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

A blog about beauty, fashion, lifestyle and interior.

Follow us on Facebook
Follow Curly Red
Follow Straight Blonde